Pakketten & Tarieven*

Wij bieden een oplossing voor elk feest!

DJ Set
djSWING.nl - Standaard Opstelling (Pakketten 1 & 2).jpg

BUDGET (549 EUR)

De budget oplossing

Aanwezigheid djSWING: drie aaneengesloten uren
Professioneel geluidsapparatuur
Sfeer- en discoverlichting
1 x draadloze microfoon

Exclusief reis- en onkostenvergoeding!

BASIS (599 EUR)

De standaard oplossing

Aanwezigheid djSWING: zes aaneengesloten uren

Professioneel geluidsapparatuur

Sfeer- en discoverlichting
1 x draadloze microfoon

+ Standaard DJ Booth (van binnenuit verlicht) 

+ Gratis djSWING mixtapes

Exclusief reis- en onkostenvergoeding!

Op de afbeelding ziet u: professioneel geluidsapparatuur, standaard dj booth (van binnenuit verlicht), sfeer- en discoverlichting, 4 x moving heads (optioneel)

djSWING.nl - LED DJ Booth.jpg
djSWING.nl - Deluxe Impressie 01.JPG

GOED (699 EUR)

De meest geboekte oplossing

Alles uit pakket BASIS, maar dan met een zéér exclusieve ovale hoogglans-wit LED DJ Booth (i.p.v. de Standaard DJ Booth).


Maar liefst 2,4 meter breed, hoogglans-wit afgelakt en van binnen uitgevoerd met LED verlichting, welke in de kleur van 
uw thema in te stellen is! Deze ovale hoogglans-wit LED DJ Booth zal ongetwijfeld een indruk achterlaten op jouw gasten en je evenement nog meer klasse laten uitstralen.

Een ware eye-catcher!

EXCELLENT (899 EUR)

De meest exclusieve oplossing

Alles uit pakket GOED, maar dan ook nog met drie witte, van binnenuit verlichte, pilaren van maar liefst 2 meter hoog als toevoeging op de exclusieve hoogglans-wit LED DJ Booth!

Verder zijn ook 2 moving heads én een laser standaard inbegrepen in dit pakket!


LET OP: LED dansvloer niet inbegrepen!

Alle pakketten zijn uit te breiden met onder andere:
 

 • Laaghangend rook (tijdens openingsdans) + 149 EUR
  Doe je openingsdans op sprookjesachtige wijze op een rookwolk dat laag over de grond blijft hangen!

   

 • Mega bellenblaas machine + 29 EUR
  Onze mega bellenblaasmachine is uitgerust met 2 motoren en 4 ventilatoren. Hierdoor komen er continu een grote hoeveelheid bellen uit de machine wanneer deze aanstaat. Leuk voor tijdens je openingsdans of om kinderen te vermaken!
   

 • Electrische confettimachine + 49 EUR per shot
  Machinaal afschieten van confetti. Levert prachtige beelden/foto’s op tijdens bijvoorbeeld je openingsdans of het aansnijden van je taart! Alle kleuren en soorten confetti mogelijk.

   

 • Openingsdans op maat gemixt + 49 EUR
  Wens je je openingsdans te doen op een mix van verschillende liederen? Met deze optie mixen wij vooraf de door jou gekozen liederen en leveren wij deze af als één mp3 bestand, zodat jij en je partner nog eventueel de tijd hebben om jullie dans in te studeren.
   

 • Fotoservice + 99 EUR
  Tijdens jouw feest wordt er door het team van djSWING de gehele avond foto’s gemaakt met eenspiegelreflexcamera. Uiterlijk twee weken na je feest ontvang je alle gemaakte foto’s per e-mail via WeTransfer (originele grootte, reclamevrij)
   

 • Laser + 19 EUR
  Een laser is een spectaculair lichteffect die de ruimte vult met dunne, felle lichtstralen. Een laser zie je doorgaans in discotheken, in clubs, op festivals en bij concerten...en nu dus ook op jouw feest!
   

 • Set van 2 moving heads + 19 EUR
  Als extra aanvulling op de reeds in het pakket aanwezige sfeer- en discoverlichting. Moving heads zijn bewegende lichtelementen en kunnen tot bijna 360 graden draaien. Deze elementen bewegen bijvoorbeeld mee op de muziek. Door deze bewegende lampen creëer je een echt feestelijke sfeer!
   

 • Standaard rook machine + 19 EUR
  Bij de standaard rookmachine blijft de rook juist NIET laag over de grond hangen, maar stijgt deze op richting het plafond. Hierdoor blijft er een lichte mist in de lucht hangen wat zorgt voor een mystieke sfeer en waardoor de discoverlichting beter tot zijn recht komt! 
   

 • OLD = GOLD kwartier + 39 EUR
  De naam zegt het al: in dit kwartier neemt djSWING je gasten mee terug in die goede (g)oude(n) tijd! In een vlot tempo worden diverse hit songs van die tijd ter plekke aan elkaar gemixt. Uiteraard zullen enkel en alleen originele en authentieke liederen de revue passeren (dus geen remixes!). Leuk voor zowel jong en oud!
   

 • Live saxofonist (prijs op aanvraag)
  Best of both worlds…team djSWING i.c.m. één van de beste saxofonisten van Nederland!
   

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Getoonde prijzen zijn exclusief reis- en onkostenvergoeding en op basis van een optreden op een vrijdag of zaterdag.

Voor pakketten BUDGET en BASIS dient de zaal zich op de begane grond te bevinden of, indien niet begane grond, voorzien te zijn van een lift van minimaal 1 meter breed/diep. Tevens moet het mogelijk zijn om pal voor de deur te kunnen laden/lossen.

Pakketten GOED en EXCELLENT kunnen alleen geleverd worden indien er pal voor de deur geladen/gelost kan worden, de zaal zich op de begane grond bevindt (of indien niet begane grond, voorzien van een lift van minimaal 3 meter breed/diep) en er in de zaal, op de plaats waar wij worden geacht om op te stellen, voldoende vrije ruimte beschikbaar is (bij voorkeur 5 meter breed bij 3 meter diep). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan conform algemene voorwaarden extra kosten in rekening worden gebracht.

Op- en afbouwen apparatuur wordt altijd in eigen tijd gedaan en tellen dus NIET mee in de uren zoals genoemd in de pakketten.

LET OP: djSWING is niet te boeken voor huis- en/of tuin feestjes!