top of page

Pakketten & Tarieven*

Wij bieden een oplossing voor elk feest!

DJ Set
Pakkket BASIS.JPG

BUDGET (549 EUR)

De budget oplossing

Aanwezigheid djSWING: drie aaneengesloten uren
Professioneel geluidsapparatuur
Sfeer- en discoverlichting
1 x draadloze microfoon
GEEN DJ Booth!

BASIS (599 EUR)

De standaard oplossing

Aanwezigheid djSWING: vier tot zes aaneengesloten uren

Professioneel geluidsapparatuur

Sfeer- en discoverlichting
1 x draadloze microfoon

+ Standaard DJ Booth (van binnenuit verlicht) 

+ Gratis djSWING mixtapes (mits voorradig)

Op de afbeelding ziet u: professioneel geluidsapparatuur, standaard dj booth (van binnenuit verlicht), sfeer- en discoverlichting.

djSWING.nl - LED DJ Booth.jpg
djSWING.nl - Deluxe Impressie 01.JPG

GOED (699 EUR)

De meest geboekte oplossing

Alles uit pakket BASIS, maar dan met een zéér exclusieve ovale hoogglans-wit LED DJ Booth (i.p.v. de Standaard DJ Booth).


Maar liefst 2,4 meter breed, hoogglans-wit afgelakt en van binnen uitgevoerd met LED verlichting, welke in de kleur van 
uw thema in te stellen is! Deze ovale hoogglans-wit LED DJ Booth zal ongetwijfeld een indruk achterlaten op jouw gasten en je evenement nog meer klasse laten uitstralen.

Een ware eye-catcher!

EXCELLENT (999 EUR)

De meest exclusieve oplossing

Alles uit pakket GOED, maar dan ook nog met drie witte, van binnenuit verlichte, pilaren van maar liefst 2 meter hoog als toevoeging op de exclusieve hoogglans-wit LED DJ Booth!

Verder zijn ook 2 moving heads én een laser standaard inbegrepen in dit pakket!


LET OP: LED dansvloer niet inbegrepen!

Alle pakketten zijn uit te breiden met onder andere:
 

 • Laaghangend rook (tijdens openingsdans) + 149 EUR
  Doe je openingsdans op sprookjesachtige wijze op een rookwolk dat laag over de grond blijft hangen!

   

 • Mega bellenblaas machine + 29 EUR
  Onze mega bellenblaasmachine is uitgerust met 2 motoren en 4 ventilatoren. Hierdoor komen er continu een grote hoeveelheid bellen uit de machine wanneer deze aanstaat. Leuk voor tijdens je openingsdans of om kinderen te vermaken!
   

 • Electrische confettimachine + 49 EUR per shot
  Machinaal afschieten van confetti. Levert prachtige beelden/foto’s op tijdens bijvoorbeeld je openingsdans of het aansnijden van je taart! Alle kleuren en soorten confetti mogelijk.

   

 • Openingsdans op maat gemixt + 49 EUR
  Handig als je niet één 'standaard' nummer als openingsdans wilt hebben, maar een mix van favoriete nummers van jou en je partner! Vooraf door ons gemixt en vooraf afgeleverd als één mp3 bestand, zodat jij en je partner nog ruim de tijd hebben om jullie danspasjes voor jullie openingsdans in te studeren! De mix is een aandenken en is en blijft voor altijd van jou. Je kunt deze dus bijvoorbeeld ook laten gebruiken door je videograaf voor het monteren van je film.
   

 • Fotoservice (BASIC) + 199 EUR
  Tijdens jouw feest wordt er door het team van djSWING zelf foto’s gemaakt met een spiegelreflexcamera. Denk aan impressie foto's (aankleding van de zaal, opstelling catering, hapjestafel, etc.), maar bijvoorbeeld ook een rondje langs alle tafels om alle aanwezige gasten op de foto te zetten. Uiteraard worden ook de speciale momenten (aansnijden taart of openingsdans bijvoorbeeld) vastgelegd en worden er spontane foto's gemaakt van mensen op de dansvloer. Verder is het ook mogelijk om geposeerde groeps- en/of gezinsfoto's te laten maken. Op de dag zelf, bij aanvang van het team van djSWING, kun je je wensen kenbaar maken. Uiterlijk vier weken na je feest ontvang je alle gemaakte foto’s per e-mail via WeTransfer, in ORIGINEEL formaat (zonder watermerk/logo/reclame) en dus NIET (of minimaal) bewerkt.
   

 • Professionele MC (prijs op aanvraag)
  Als allereerste dj, binnen de Hindoestaanse gemeenschap in Nederland, is djSWING jaren geleden begonnen met het combineren van een DJ (muziek) en een MC (entertainment) op besloten feesten. Een optreden van djSWING staat er daarom ook om bekend dat er niet alleen muziek wordt gedraaid, maar dat het aanwezige publiek tijdens en tussen het draaien door ook wordt vermaakt en betrokken bij het feest. Dit doet de DJ zelf door als DJ en MC tegelijkertijd te fungeren. Wil je meer vuur hebben op je feest? Dan kun je via ons een professionele MC erbij boeken! We werken samen met een bekende MC die veelal in clubs en op de grotere festivals in Nederland optreed. 
   

 • Laser + 19 EUR
  Een laser is een spectaculair lichteffect die de ruimte vult met dunne, felle lichtstralen. Een laser zie je doorgaans in discotheken, in clubs, op festivals en bij concerten...en nu dus ook op jouw feest!
   

 • Set van 2 moving heads + 19 EUR
  Als extra aanvulling op de reeds in het pakket aanwezige sfeer- en discoverlichting. Moving heads zijn bewegende lichtelementen en kunnen tot bijna 360 graden draaien. Deze elementen bewegen bijvoorbeeld mee op de muziek. Door deze bewegende lampen creëer je een echt feestelijke sfeer!
   

 • Standaard rook machine + 19 EUR
  Bij de standaard rookmachine blijft de rook juist NIET laag over de grond hangen, maar stijgt deze op richting het plafond. Hierdoor blijft er een lichte mist in de lucht hangen wat zorgt voor een mystieke sfeer en waardoor de discoverlichting beter tot zijn recht komt! 
   

 • OLD = GOLD kwartier + 39 EUR
  De naam zegt het al: in dit kwartier neemt djSWING je gasten mee terug in die goede (g)oude(n) tijd! In een vlot tempo worden diverse hit songs van die tijd ter plekke aan elkaar gemixt. Uiteraard zullen enkel en alleen originele en authentieke liederen de revue passeren (dus geen remixes!). Leuk voor zowel jong en oud!
   

 • Live saxofonist + Prijs op aanvraag
  Best of both worlds…team djSWING i.c.m. één van de beste saxofonisten van Nederland!
   

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Getoonde prijzen zijn exclusief reis- en/of onkostenvergoeding en op basis van een optreden op een vrijdag of zaterdag. 

 

Voor optredens op zondagen tot en met donderdagen en alle nationale feestdagen geldt een toeslag van 200 EUR.

Voor pakketten BUDGET en BASIS dient de zaal zich op de begane grond te bevinden of, indien niet begane grond, voorzien te zijn van een lift van minimaal 1 meter breed/diep. Tevens moet het mogelijk zijn om pal voor de deur te kunnen laden/lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan conform algemene voorwaarden extra kosten in rekening worden gebracht.

Pakketten GOED en EXCELLENT kunnen alleen geleverd worden indien er pal voor de deur geladen/gelost kan worden, de zaal zich op de begane grond bevindt (of indien niet begane grond, voorzien van een lift van minimaal 3 meter breed/diep) en er in de zaal, op de plaats waar wij worden geacht om op te stellen, voldoende vrije ruimte beschikbaar is (bij voorkeur 5 meter breed bij 3 meter diep). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan conform algemene voorwaarden extra kosten in rekening worden gebracht.

Op- en afbouwen apparatuur wordt altijd in eigen tijd gedaan en tellen dus NIET mee in de uren zoals genoemd in de pakketten.

LET OP: djSWING is niet te boeken voor huis- en/of tuin feestjes!

bottom of page